Veckans planer och förhoppningar

15.04.2019 kl. 11:31

Då har halva månaden gått och det känns nu riktigt vårigt. Denna vecka firas ju också påsken, vilket jag verkligen varit i god tid med denna gång med tanke på påskgräs och diverse annat. Jag tror sanningen är att jag inte hade koll på när den helt infaller haha

Denna vecka kommer innehålla;

  • Eget skolarbete
  • Titta på slutarbetessemnarier
  • Söka min morbror hem från Thailand tänkte jag skriva först men nog bara från flygfältet
  • Baka
  • Fira påsk
  • Kalas kommer det bli också

Till förhoppningarna så hör först och främst det att jag kommer få tillbaka mitt egna slutarbete så jag kan komma vidare där och så hoppas jag på fint väder och några cykleturer!

Glassen är något jag verkligen rekommendarar. Mitt nya beroende, alltså just den smaken! Jag som äter massor av glass nästan varje dag från höger till vänster har ju testat många sorter och denna vinner överlägset. Men man skall nog gilla sött och mycket hallon, namnam...

Ha en skön vecka!

Jenny Sandberg