Mitt i veckan och ny müsli

13.03.2019 kl. 09:27

Godmorgon!

En snabb uppdatering eftersom det inte hänt mycket. Enligt vad jag gissade så var vi till Jonathans farmor och farfar igår kväll och på dagen skrev jag på slutarbetet. Samma sak får det bli idag förutom att det är bowling senare.

Ha det bra!

Köper nästan aldrig müsli utan äter mest bröd men denna kunde jag inte motså! Det vill säga en med smak av blåbärspaj från Fazer. Hade hört en del negativa kommenterar där folk bojkottar den eftersom den innehåller för mycket socket enligt vissa. Det spelar ingen roll för mig så jag köpte den. Mycket smak av kardemumma och är helt god men ingen jag köper på nytt ändå. 

Jenny Sandberg

Hejsan och kul att ni hittade till min blogg!

Här skriver jag mest om vardagen för en finlandssvensk på 27 år som just nu håller på och avslutar studierna som miljöplanerare. Bloggar om allting mellan himmel och jord och älskar fotografering, djur och mat för att nämna några, välkomna för att följa med!