Lördagens kvällsprogram

09.03.2019 kl. 22:15

Goderafton!

Vi åkte till min farmor och farfar för att printa lite papper under kvällen men där var det framdukat så man trivdes ju en nog en god stund!

Det bjöds på sniglar vilket lär skall vara väldigt gott. Jag livnärde mig dock på örtbatong, ägg och frukt istället. Efterrätten var för oss årets första memma! En sak som jag börjat gilla först på senare år men bara med alla tillbehör, betyder socker och grädde. 

Vi fick våra papper, det är bilder på olilka alternativ till nya ytterdörrar till morgondagens möte. Jag hittade en dörr jag verkligen vill ha, fönster hela vägen från golv till tak. Hoppas den godkänns för fastande helt och hållet för den. 

Nu har vi varit hemma en stund och har förberett inför imorgon, fick röva hem ett kort från farmor som min faster gjort. Dolce & Gabbana kuvert är ju inte helt fel heller!

Ha det gott!

Jenny Sandberg