Kvinnodagen, shopping och chokladkaka

09.03.2019 kl. 09:32

Igår lyxade vi till det och åt lunch på Brasseriet i Karis. Bestående av salladsbord, pannbiffar med mos och dagen till ära satsade vi även på deras goda chokladkaka med glass. Det är en restaurang i vår topp trea, rekommenderar! Försökte ta bilder men min telefon har så suddig kamera att det tar sjukt i själen att lägga upp dem.

Mätta och glada fortsatte vi till Iso Omena, jag hade sett ut en perfekt gåva till min bror som konfirmeras imorgon men den fanns inte någonstans utan jag hamnade beställa den så han får den först senare. 

Vi var också via Biltema, Bauhaus, Plantagen, Motonet och slutligen handlade vi på Prisma. Jag köpte lite smått som jag lägger bild på nedan, som en klänning och flaska från H&M och några krokar från Bauhaus. Tyckte passar bra in hos oss men har inte ännu hittat plats för dem. Flaskan tyckte Jonathan var det löjligate han sett men jag gillar den!

Nu har jag just ätit morgonmål, köpte igår semlor med tranbär och cashewnötter!

Senare skall Jonathan till frissan och han står även för matlagningen idag. Mitt önskemål var makaronilåda hahaha vilket det blir. Resten av kvällen är lite öppen, lite snöarbete blir kanske.

Ha ett bra veckoslut!

Jenny Sandberg