Mars, glass och fredag

01.03.2019 kl. 13:24

Hej!

Nu har jag min telefon tillbaka men har fortfarande en massa appar som borde laddas ner, vi var till Helsingfors ännu igår. Åt, sökte telefonerna och via Verkkokauppa. Jonathan köpte en ny värmefilt åt mig eftersom den andra väntar på att föras till avstjälpningen. Överanvänd? Juuso var som vanligt glad över den tomma lådan och han arbetade med den resten av kvällen.

Idag har är det ny månad med minusgrader och sol, gjorde just baconpasta åt mig och provade en ny smak av glass, Aino mansikkapulla. Rekommenderar verkligen om man tycker om sött, det gör ju inte Jonathan vilket betyder att jag får ha det ifred. Smakar som utlovat!

Kvällens planer är lite öppna, kanske vi äter ute eller bara handlar och fixar något hemma. Som ni märker händer inte något mera spännande. Får se!

Jenny Sandberg