En onödig morgon, städning och vårt vardagsrum

27.02.2019 kl. 14:59

Hej!

Ingen lärare dök upp till lektionen imorse så det var bara att åka hem tillbaka. Jag har dock fått städat, bykt och diskat. Mina favorit sysslor!  

Sitter här med en påse lakrits som bäst och väntar medan mina bilder laddas upp. Senare skall jag laga köttbullar, mos och gräddsås tills Jonathan kommer hem. Knappast så hemskt intressant men så kan vardagen vara.

Senare åker jag nog med för att titta på bowlingtävlingarna. Imorgon var det då begravning som gällde, min låtsas morfar fast han nog förtjänade den riktiga titeln. 

Efter det kommer vi eventuellt åka till Helsingfors efter våra telefoner som lär skall vara färdiga. Fått några oroliga SMS om varför jag inte svarar i telefonen så blir nog bra att saker återgår till det normala fastän jag inte haft någon nöd precis. Lite otymplig har Ipaden varit att bära runt på men ändå bekvämt med stor skärm.

Bilderna är från vårt vardagsrum, det är aningen kalt på blombräder och bord tycker jag. Orsaken varför är figuren överst, ha det bra!

Svaret på om man skall vara rädd att få en tass i ansiket när man går förbi Herr Katts ställning när han är på plats är; JA!

Jenny Sandberg