En lördag i min smak

23.02.2019 kl. 15:36

Hejhopp!

Jag vaknade inte så tidigt som jag brukar så det resulterade i en sen frukost följd av en tidig lunch. Jonathan stod för den och bjöd på stek, rödvinssås och klyftpotatis. Riktigt bra! 

Vi tittade en stund på TV:n men sedan lockade vädret och vi tog en promenad upp till Wi-Box. Väldigt skönt väder och jag är glad att vi orkade ta oss ut eftersom vi brukar fastna i soffan ganska enkelt. 

Ikväll skall Jonathan träffa sina kompisar för bowling och sedan skall de ut och äta. Mina planer innebär att jag skall ordna i garderoben, fixa något smarrigt ätbart åt mig själv och så hoppas jag på att det kommer något roligt program att titta på, det räcker för mig!

Fastlagsbulle med sylt eller mandelmassa? Jag är så 50/50 man kan bli, idag blev det med sylt!

Jenny Sandberg