Ett friskt hjärta, pizza och bowlingskor

22.02.2019 kl. 22:22

Hejhej!

Hurra, ultraljudet av hjärtat visade inga konstigheter så dagen började positivt. 

På vägen till Helsingfors blev det lunch på KotiPizza i Karis, nöjda åkte vi vidare för att föra våra telefoner på service någonstans jag inte minns namnet på. Otroligt nog började båda telefonerna ganska samtidigt att bråka. Jag har ingen annan telefon nu men som tur är har jag en Ipad med SIM-kort som jag kommer använda så man får tag i mig. I samma område stannde vi för att besöka en bowlinghall där Jonathan äntligen hittade passliga skor eller skall vi säga tillräckligt stora!

Vi har länge planerat åka till Redi som är ett relativt nytt köpcentrum och idag gjorde vi det. Jag gick omkring i några inredningsbutiker och vi handlade något smått. Vi kikade också snabbt in översta våningen eller rättare sagt taket eftersom det utrymmet också var utnyttjat. Där hittade man en park vilket är en rolig idé med tanke på att få in mera grönområden i urbana miljöer.

Plötsligt var klockan mycket och vi körde till Ikea. Där spurtade vi igenom nedersta våningen, plockade med oss några glas och gröna växter. Åt den obligatoriska glassen och sedan vidare till Lojo för att handla mat. 

Juuso har små funderingar angående de nya växterna så nu måste jag sluta, ha det bra!

Jenny Sandberg