Föreläsningar, sol och choklad

21.02.2019 kl. 19:04

God kväll på er!

Idag har jag haft föreläsningar hela förmiddagen, kursen heter ledarskap i praktiken påföljt av lunch och sedan gjorde jag en skoluppgift och försökte jobba på examensarbetet.

Disträ minst sagt så efter en tid tog jag ett varv på stan för att fixa några ärenden och hämta ut en bok från biblioteket som jag skall läsa och referera.

När jag kom hem idag blev man väl ändå lite glad då ett presentkort från NESTE hade anlänt till postlådan, det vann jag på båtmässan som gick av stapeln för någon vecka sedan. Ganska direkt åkte jag till farmor för att återlämna lite burkar vi fått låna och sedan iväg efter Jonathan.

Nu spelar han innebandy medan jag myser hemma med min katt Juuso, även kallad för Herr Katt. Senare blir det bastu och efter det skall jag försöka sova lite.

Imorgon blir det ingen skola för mig eftersom jag skall på blodprov, sedan blir det några undersökningar och skall även träffa en hjärtspecialist. Inget allvarligt hoppas jag men ändå något problem som skall kollas upp och jag kommer få svar på vad som händer. 
Hade tankar om att satsa på träning detta år men hittills har jag fått glömma det eftersom jag inte skall anstänga mig mera än att promenera innan jag vet säkert. Det har dock inte varit några bekymmer hälsar latmasken i mig. 

Nåja, efter det blir det en dag i Helsingfors med min man och det ser jag fram emot!

Farmor dricker kaffet ur en mycket fotovänlig kopp!

 

Jenny Sandberg