En långfredag i Mathildedal

Idag besökte vi påskmarknaden i Mathildedal. Först blev det ett kort stopp vid ett jättekast. I byn gick vi lite omkring, in i butikerna och köpte lite bröd gjorde vi också. Jag har varit tidigare där men det är ett ställe som man kan besöka flera gånger!

Sedan for vi vidare till Salo, brakbuffé med pizza och gratänger samt efterrättsbord brassade vi på. Jonathan ville igen till Puuilo så denna gång var jag med in, lite av allting finns där. 

Väl hemma åkte vi för att handla, sedan började Jonathan arbeta. Skura terassen som skall målas och flytta på allting därifrån. Blåbärsbuskar skall också planteras under helgen. Imorgon blir det kalas och bakning för mig.

Ha det bra!

Jenny Sandberg
19.04.2019 kl. 21:25

Sommartid och Black Food Festival

Tjohoo!

Idag har ju tiden gått hastigt när klockan har ändrat. Hann inte mycket mera än laga mat och se på TV en stund innan vi åkte med kompisar till Black Food Festival i Helsingfors. En matmässa med svarta produkter helt enkelt.

Där tog jag bilder på allt möjligt så ni får se. Fanns smakprover på det mesta och vi tog alla varsin våffla med glass och massa gott! Den var verkligen god så inget problem att sluka hela namnam...

Överlag var stället litet och trodde att det skulle finnas mera representater där men en erfarenhet rikare ändå.

Nu blir det åter mat, TV och min värmefilt för fick väldigt kallt medan vi köade in!

Jenny Sandberg
31.03.2019 kl. 18:56

Hejsan och kul att ni hittade till min blogg!

Här skriver jag mest om vardagen för en finlandssvensk på 27 år som just nu håller på och avslutar studierna som miljöplanerare. Bloggar om allting mellan himmel och jord och älskar fotografering, djur och mat för att nämna några, välkomna för att följa med!